Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2013 21:30 - Как да залагаме правилно
Автор: bloggger Категория: Спорт   
Прочетен: 5021 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.03.2013 21:50


 Всички футболни запалянковци харесват красивата игра, победите на любимите отбори и запомнящите се изпълнения на терена. Доста от запалянковците харесват и да залагат в различни букмейкъри и да печелят от това. Много е написано и изчетено относно "как да спечелим от залозите ни" , но досега 100% сигурно обяснение, тема или съвет няма. Няма и да има просто защото футбола, макар и не винаги, е спорт в който всичко е възможно. Всички ние, футболните запалянковци, сме били свидетели на какви ли не обрати, изненади и невиждани преди това ситуации. Колко от най-закоравелите фенове на Ливърпул очакваха "червените" да победят Милан, след като губеха с 3-0 на полувремето ? Такива супер изненади се случват рядко, но се случват.

Някой специалисти казват, че футболът е математика. Дори има системи, разработени да действат чисто статистически и да прогнозират изхода от даден двубой на цифрова база. Пример: Манчестър Юнайтед има 12 победи като домакин от 13 мача през сезона. Евертън има само 4 победи от 13 гостувания. Прогноза на Манчестър Юнатед - Евертън 1. И всеки би го играл "единица", защото това е най-логичния знак. Обаче, в случая мачът завършва 4-4. Затова не се доверявайте единствено на цифрите. В прогнозите помагат, но не са 100% сигурни.

Други специалисти залагат на тъй наречените системи за залози. Там отново се набляга чисто математически на прогнозирането. Може би има хора, които печелят от тях, но отново трябва да имате голям късмет, за да излязат числата, както искате. 

Ние от Запалянко.com препоръчваме два вида залози, които повечето от вас ги правят, но може би не са се замисляли какви са предимствата и недостатъците.


1. Сигурен залог

Разбира се, сигурен залог няма как да има, това е просто наименование на играещите за мач, който има почти 100% шанс да излезе. Тези мачове, са с нисък коефициент, ( 1.1 - 1.4 ) и не носят големи печалби, ако не залагате повече пари. Именно тук идва тънкият момент. Ако имате възможност, залагайте повече пари на тъй наречените "сигурни мачове" . Вероятността да спечелите е доста голяма, но печалбата спрямо залога е малка. Ето и пример: Играете 3 мача с коефициент 1.4 на всеки, което прави общо 2,74.Срещите, който играете на пръв поглед изглеждат чисти единици ( или двойки ). Чели сте за тях, прегледали сте класирането. Видяли сте и прогнозите на запаляко.com и сте избрали да играте по този начин. Имате в себе си 500 лева. Залагате ги и очаквате печалба от 1372 лв.. Така, при евентуално правилно прогнозиране - Вие ще спечелите 872 лв чиста печалба. Което си е доста добре, но и залога е стабилен. Повечето запалени играчи избират именно тази система. Ние е я препоръчваме на хора, които са трезви в преценките си, не обичат да рискуват и не търсят огромна печалба, спрямо залога.


2. Рискован залог

Тук вече нещата са коренно различни от горе-написания начин. Рисковия залог означава да се играят мачове с доста голям шанс да не "излязат", но с висок коефициент. Това са мачове от 2.00 коефициент нагоре. Освен, че знакът им може да не излезе , броят на мачовете трябва да е поне 4 и нагоре, за да се спечели добра сума с минимален залог. Пример: Имате за игра 5 лева. Избрали сте си 5 мача с общ коефициент 32 ( всичките ви мачове са средно с 2.00 коефициент ) и играете за печалба от 155 лв чиста печалба. На фона на тези 5 лева, 155 отгоре си идват направо чудесно, казано на спортен език. Обаче шансът да познаете мачовете са доста ниски. Този вид игра е за хора, които доста се информират, харесват да рискуват и имат поглед върху по-детайлна статистика на отборите и разбира се късметлии. 


И двата изброени по-нагоре начина за залагане се отнасят за "права" колонка. Най-играният начин в залозите.  

Разгледайте нашите прогнози , дайте своите и нека заедно да черпим информация и да спечелим $

Прогнози Англия  - ТУК , Прогнози Испания - ТУК , Прогнози Германия - ТУК , Прогнози Италия - ТУК , Прогнози Франция - ТУК , Прогнози България - ТУК

Разгледайте и нашите VIP Прогнози 

Разбира се има и доста видове комбинации, които предлагат букмейкърите, видове игри ( корнери за целия мач, кой ще вкара първи гол и още много ). Все пак каквито и игри да изберете, трябва задължително да имате представа за добри коефициенти и букмейкър предлагащ такива. Ние от Запалянко.com препоръчваме Bet365. Онлайн залаганията никога не са били по-лесни и с по-добри коефициенти. Промоциите, високите коефициенти и приятната игра в Bet356 са гарантирани



Пожелаваме успех на всички ! 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bloggger
Категория: Хоби
Прочетен: 13171
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930